Log in

I forgot my password


uninstaller program sampe ke akar2nya

View previous topic View next topic Go down

uninstaller program sampe ke akar2nya

Post by aLo_olipe on Mon Jul 20, 2009 11:43 pm

kan kalo kita unistall program lewat, uninstall yg ada di menu program biasa nya gak ke delete semua.
nah biar program itu ke hapus semua sampe gak bersisa, sekalian ke key key nya juga.

Total Uninstall - powerful installation monitor and advanced uninstaller

keterangan:
Spoiler:
Total Uninstall is a complete uninstaller which include two working modes.

Installed Programs module analyze existing installations and create a log with installation changes. It is able to uninstall programs even without the help of supplied Add/Remove program.
Just select from list the program that you want to uninstall and in a few seconds Total Uninstall will analyze it and will show in a tree view detected files, folders, registry keys and values of that program. You can review the details and remove some of the detected items. Total Uninstall is ready to uninstall the analyzed program. It will use first the supplied Add Remove program and will continue removing remaining items using the log.

Monitored Programs module helps to monitor any changes made to your system during the installation of a new program. It allows you to perform a complete uninstall without having to rely on the supplied Add/Remove program which can leave files or changes behind.
Total Uninstall creates a snapshot of your system prior to installing a new program. It then takes an additional snapshot after the installation has completed. It then compares the two snapshots and displays all changes in a graphical tree view, marking all registry values and/or files that have been added, changed or deleted. Total Uninstall saves these changes and if you decide to uninstall the program, it will reverse the changes to the previous state.
Features

* Accurate analyze existing installations and create a log with installation changes
* Monitor changes from registry and file system for new installations
* Completely and thoroughly uninstall analyzed or monitored programs
* List without delay installed or monitored programs and with appropriate icons
* Organize in groups installed or monitored programs
* Find the program to uninstall by keyword quickly and easily
* Summary and detailed information for each installed or monitored program
* User configurable views of the detected changes
* Detailed uninstall log
* Powerful search in detected changes
* Stand alone and low resource usage agent for notification of running installation programs
* Export registry changes for install or uninstall
* Export installed or monitored programs list to file
* Export to file or print detected changes
* View and apply pending file rename operations without restart
* Multi-language interface

bisa download di:
http://www.indowebster.com/totaluninstall520148fullinclkeygenandpatchrev.html


cara install nya:
Spoiler:
1. open rar nya tu program.
2. jalanin total uninstall setup
3. selesai install jgn di jalanin itu program!!
4. balik ke rar tadi, jalanin program total uninstall yg patch &keygen
5. klik patch, cari tempat folder total unistaller itu di install, biasa nya ad di c:/program and files/total unistaller 5/
6. ikutin ajal, di patch patch
7. trus ketik nama lo di bawah nya
8. jalanin total unistaller nya, masukin nama lo ama serial key, jadi deh!
ato


FREE!!
silakan download di:
http://www.revouninstaller.com/revouninstaller.zip -> portable
ato langsung ke website nya
http://www.revouninstaller.com/


NB: kesalahan menguninstall di tanggung pemakai!jadi kalo salah pencet program yg mau di uninstall, kasian deh lo.. haha


beda nya revo dengan total uninstaller:
total uninstaller itu lebih bagus, krn konfirmasi file2 yg akan di delete lebih jelas & mudah, jadi lebih aman.


Last edited by aLo_olipe on Tue Jul 21, 2009 10:20 am; edited 2 times in total

aLo_olipe
Founder

Posts : 1282
Join date : 2009-04-28
Age : 27
Location : a way down to the earth

Back to top Go down

Re: uninstaller program sampe ke akar2nya

Post by naldodisini on Mon Jul 20, 2009 11:46 pm

aLo_olipe wrote:
NB: kesalahan menguninstall di tanggung pemakai!
maksudnya salah uninstall gmn lip?

naldodisini
GPS freak
GPS freak

Posts : 1655
Join date : 2009-04-30
Age : 26
Location : depan laptop

Back to top Go down

Re: uninstaller program sampe ke akar2nya

Post by adry*daniel on Tue Jul 21, 2009 3:39 am

mungkin lo mau uninstall program A..

tapi yang tidak sengaja lo menuninstall program B

mungkin itu maksudnya..

adry*daniel
Admin

Posts : 497
Join date : 2009-04-30
Location : half a day in JAKARTA with it traffic jam

Back to top Go down

Re: uninstaller program sampe ke akar2nya

Post by aLo_olipe on Tue Jul 21, 2009 9:42 am

iya jadi salah pencet. hahahaha. gw ganti deh, ada unistaller yg lebih bagus, jadi tiap program di kasih detil nya.

aLo_olipe
Founder

Posts : 1282
Join date : 2009-04-28
Age : 27
Location : a way down to the earth

Back to top Go down

Re: uninstaller program sampe ke akar2nya

Post by the_apostasy on Tue Jul 21, 2009 10:07 am

aLo_olipe wrote:NB: kesalahan menguninstall di tanggung pemakai!jadi kalo salah pencet program yg mau di uninstall, kasian deh lo.. haha

ngece bgt nih..hauhauahauha

lg di coba nih Smile

oiya..jd kl gt, fungsi uninstall di ganti sm software ini, atau tetep pk uninstall lalu setelah teruninstall baru pk software ini?



alien alien alien

_________________





the_apostasy
The Amazing One

Posts : 1459
Join date : 2009-04-28
Age : 26
Location : Jakarta, Indonesia

http://www.jakartaconcerts.com

Back to top Go down

Re: uninstaller program sampe ke akar2nya

Post by aLo_olipe on Tue Jul 21, 2009 10:17 am

fungsi uninstall di ganti ama software ini, jadi kalo mau uninstall program, jalanin program ini aja. :)gw uda make dua2 nya. enakan yang total unistaller. soalnya yg pake revo, hampirrrr aja gw salah uninstall. hahHAHAHAHHA

aLo_olipe
Founder

Posts : 1282
Join date : 2009-04-28
Age : 27
Location : a way down to the earth

Back to top Go down

Re: uninstaller program sampe ke akar2nya

Post by naldodisini on Tue Jul 21, 2009 8:51 pm

beh kayaknya boleh nih dicoba
cuman ntr dulu deh hehe
jgn diapus2 yah thread2nya!
berguna bgt nih kalo lg kepepet baru dl Very Happy

naldodisini
GPS freak
GPS freak

Posts : 1655
Join date : 2009-04-30
Age : 26
Location : depan laptop

Back to top Go down

Re: uninstaller program sampe ke akar2nya

Post by the_apostasy on Tue Jul 21, 2009 9:31 pm

naldodisini wrote:beh kayaknya boleh nih dicoba
cuman ntr dulu deh hehe
jgn diapus2 yah thread2nya!
berguna bgt nih kalo lg kepepet baru dl Very Happy

download aje dulu boi. install blakangan Smile

daripada link download nya keburu mati Laughing



alien alien alien

_________________





the_apostasy
The Amazing One

Posts : 1459
Join date : 2009-04-28
Age : 26
Location : Jakarta, Indonesia

http://www.jakartaconcerts.com

Back to top Go down

Re: uninstaller program sampe ke akar2nya

Post by Sponsored content Today at 3:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum