Log in

I forgot my password


Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

View previous topic View next topic Go down

Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by adry*daniel on Sat May 02, 2009 5:28 pm

Abis jalan-jalan di forum tetangga dan mau share ini buat para fans software4share tercinta...

Untuk yang belum mempunyai Software Anti Virus atau masih bingung mau gunankan yang mana bisa mencoba Software Anti Virus yang satu ini Mcafee total protection 2009 . Seperti yang kita ketahui McAfee adalah sebuah Perusahaan sebagai Produsen Anti Virus. Product product dari McAfee selalu menjadi salah satu yang terbaik didunia .

McAfee Total Protection 2009 : Get the maximum power of McAfee protection in one powerhouse packaage. All the security you need. McAfee Total Protection suite, now available with revolutionary Active Protection technology, offers you and your family the ultimate PC security with accelerated performance, for online activities, personal files and home networking.

The McAfee Total Protection package was designed to provide comprehensive, proactive 12-in-1 security that guards what you value and with McAfee SiteAdvisor Plus, actively shields your PC from interaction with dangerous Web sites. Continuously and automatically updating, McAfee service helps prevent online hacker attacks with the latest protection. Also, it features a back-up and restore capability for computer crashes and environmental mishaps.

McAfee Total Protection 2009 :

* Stops Viruses
* Blocks Spyaware
* Tops Hackers
* Adds Safety Ratings to Websites
* Prevents Spam & E-mail Scams
* Guards Your Identity from Online Fraud
* Filters Offensive Content with Parental Controls
* Cleans Clutter Off Your Computer
* Automatically Delivers the Latest Software Features
* Backs Up & Restires Files
* Monitors Your Entire Network for Security Weaknesses
* Site Advisor Plus adds Safety Ratings to Links in Emails and Instant Messages

INFO : Program anti virus ini tidak Compatible untuk Windows 7. Untuk download Program Anti Virus Mcafee total protection 2009 ada pada link download dibawah ini

Download :
Code:
http://rapid*share.com/files/217051167/McAfee.Total.Protection.v2009-d60pc.com.rar

N.B : klo mau DL ilangin tanda * di linknya ya...

adry*daniel
Admin

Posts : 497
Join date : 2009-04-30
Location : half a day in JAKARTA with it traffic jam

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by aLo_olipe on Sat May 02, 2009 8:09 pm

adri mcafee makan space banget, bagusan kaspersky..

aLo_olipe
Founder

Posts : 1282
Join date : 2009-04-28
Age : 27
Location : a way down to the earth

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by adry*daniel on Sat May 02, 2009 8:21 pm

tar gw cari kaspersky deh...

tq requestnya...

adry*daniel
Admin

Posts : 497
Join date : 2009-04-30
Location : half a day in JAKARTA with it traffic jam

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by the_apostasy on Sun May 03, 2009 1:26 pm

iya dong kaspersky dry, sama codenya dong biar kaga kena blacklist HAHAHAHA

cari yang ampe taun 2014 kek ato berapa hauhauhaua



alien alien alien

_________________





the_apostasy
The Amazing One

Posts : 1459
Join date : 2009-04-28
Age : 26
Location : Jakarta, Indonesia

http://www.jakartaconcerts.com

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by Andrian on Mon May 04, 2009 12:05 am

yah bagusan avast... kek pnya gue.. avast pro... hohohoho~~

smua antivirus mah sama ja bozz cmn yg beda klo udah pronya...
klo masi free mah sama aja

Andrian
GlobalPrestasi Staff

Posts : 60
Join date : 2009-04-29
Age : 27
Location : Bandung

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by the_apostasy on Mon May 04, 2009 12:07 am

mane bagi dong nyett antivirus nya



alien alien alien

_________________





the_apostasy
The Amazing One

Posts : 1459
Join date : 2009-04-28
Age : 26
Location : Jakarta, Indonesia

http://www.jakartaconcerts.com

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by naldodisini on Mon May 04, 2009 8:27 am

eh eh bagi dong antivirus yg pro dari kemaren2 gw cuma pake free trs nih

skrg lg pake kaspersky yg free

tp tinggal 6hari lg udahan deh

Sad

naldodisini
GPS freak
GPS freak

Posts : 1655
Join date : 2009-04-30
Age : 26
Location : depan laptop

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by adry*daniel on Mon May 04, 2009 8:42 am

AVG mau..??

ampe 2012 expired time nya...

biar gw share ntar..??

adry*daniel
Admin

Posts : 497
Join date : 2009-04-30
Location : half a day in JAKARTA with it traffic jam

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by naldodisini on Mon May 04, 2009 8:52 am

avg bukannya payah ya?
*bukan maksud flame ke avg nya*

soalnya waktu itu kan gw colok usb pas pake avg di laptop gw ga ke detect gitu

pas ke kompi temen, beh baru baru dah ke detect

gmn ya?

tp kalo avg ya gpp jg dah tp kalo bisa yg lain

soalnya 6 hari lg laptop gw siap2 kena banyak virus kalo g ada antivirusnya

Crying or Very sad

naldodisini
GPS freak
GPS freak

Posts : 1655
Join date : 2009-04-30
Age : 26
Location : depan laptop

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by adry*daniel on Mon May 04, 2009 8:55 am

emang lo maunya apa??

adry*daniel
Admin

Posts : 497
Join date : 2009-04-30
Location : half a day in JAKARTA with it traffic jam

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by naldodisini on Mon May 04, 2009 8:57 am

gw tu taunya AV yg bagus tuh kaspersky, trs bitdefender sama avast

kalo bisa salah satu dari 3 itu deh dri
dan kalo bisa jg tuh yg pro soalnya cape ati pake yg free trs sama aja nih Crying or Very sad

naldodisini
GPS freak
GPS freak

Posts : 1655
Join date : 2009-04-30
Age : 26
Location : depan laptop

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by adry*daniel on Mon May 04, 2009 9:00 am

yang pro agak susah do...

tapi ntar gw coba cariin..

sekalian lo coba liat ke thread video kocak do..

ada yang gw upload video yang judulnya charlie bit my finger..

kocak....

adry*daniel
Admin

Posts : 497
Join date : 2009-04-30
Location : half a day in JAKARTA with it traffic jam

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by naldodisini on Mon May 04, 2009 9:02 am

oh ok ok

OOT nih si adri Very Happy

tp akan gw maafin ke OOT an lo kalo lo share AV yg pro ke gw lol!

usahain ya dri

males bgt gw search2 AV tp dapet yg free trs

naldodisini
GPS freak
GPS freak

Posts : 1655
Join date : 2009-04-30
Age : 26
Location : depan laptop

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by adry*daniel on Mon May 04, 2009 9:03 am

ahahahahaha...

sst jangan bilang2...

tar gw kena warning sama admin..

adry*daniel
Admin

Posts : 497
Join date : 2009-04-30
Location : half a day in JAKARTA with it traffic jam

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by naldodisini on Mon May 04, 2009 9:04 am

okeh lol!

ditunggu AV nya!

naldodisini
GPS freak
GPS freak

Posts : 1655
Join date : 2009-04-30
Age : 26
Location : depan laptop

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by aLo_olipe on Mon May 04, 2009 9:05 am

Gw ad neh av,kaspersky. Tp limit nya ampe 100 hr doank,soalnya AV terbaru. Ntar gw kasih link nya ya pas gw d rumah.

aLo_olipe
Founder

Posts : 1282
Join date : 2009-04-28
Age : 27
Location : a way down to the earth

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by adry*daniel on Mon May 04, 2009 9:08 am

lip lo mau liat video dari you*ube yang ditonton 95 juta orang??

tuh udah gw upload di thread entertainment..sub threadnya video kocak..

judulnya charlie bit my finger...

adry*daniel
Admin

Posts : 497
Join date : 2009-04-30
Location : half a day in JAKARTA with it traffic jam

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by naldodisini on Mon May 04, 2009 9:09 am

ok ok

kaspersky gw cuma dapet 30 hari doang lip

skrg tinggal 6 hari Crying or Very sad

kalo bisa, yg pro yah jd biar update sndiri dan ga pusing2 lg gw ganti2 AV

Very Happy

naldodisini
GPS freak
GPS freak

Posts : 1655
Join date : 2009-04-30
Age : 26
Location : depan laptop

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by aLo_olipe on Mon May 04, 2009 9:14 am

Ini pro ko. Gw make nya yg internet security. Plg bagus soalnya.

aLo_olipe
Founder

Posts : 1282
Join date : 2009-04-28
Age : 27
Location : a way down to the earth

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by naldodisini on Mon May 04, 2009 9:18 am

ntr kalo udah abis nih lip misalnya tuh 100hari, ntr gw coba dl lg, 100 hari lg tuh limitnya?

mau deh lip Very Happy

naldodisini
GPS freak
GPS freak

Posts : 1655
Join date : 2009-04-30
Age : 26
Location : depan laptop

Back to top Go down

Re: Anti Virus Mcafee total protection 2009..for share

Post by Sponsored content Today at 8:58 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum